Met een future-proof meldingenapplicatie brengen we overheid en burger met elkaar in contact 

Maak kennis met Bas! Bas is Product Manager bij Reppido en is elke dag bezig om Reppido als meldingenapplicatie telkens te optimaliseren, zodat de gebruiker er met veel plezier mee kan werken.  Benieuwd wat hij op dagelijkse basis doet voor Reppido? 

Met de juiste informatie werken aan de koers van Reppido 

Mijn naam is Bas Blaauw en ik werk als Product Manager voor Reppido. Dat betekent dat ik me bezig hou met alles wat er rond het product Reppido speelt. Zo houd ik mij onder andere bezig met de ontwikkelingen in de markt, wat er bij gebruikers speelt en wat er intern leeft. Al deze informatie gebruik ik bij het bepalen van de koers van Reppido, en zorg ik dat we altijd aan de juiste dingen werken. 

Bouwen aan een future-proof meldingenapplicatie 

Bas is een aantal jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van Reppido binnen het moederbedrijf BeheerVisieReppido is namelijk onderdeel van BeheerVisieBeheerVisie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in meldingenmanagement en marktleider op het gebied van meldingensoftware in Nederland. Vanuit mijn studie ben ik bij BeheerVisie begonnen en langzaam maar zeker in de rol van Product Manager gegroeid. Binnen BeheerVisie was er behoefte aan een future-proof SaaS-applicatie om meldingen uit het openbaar domein af te handelen. Alle kennis en ervaring die we op hebben gedaan met de meldingenapplicatie MeldDesk van BeheerVisie hebben we verwerkt in een nieuwe, moderne versie: Reppido. Reppido is een moderne meldingenapplicatie, waarbij de user-interface en het SaaS-karakter centraal staat”.   

 

 

Met burger en overheid houden we de buitenruimte schoon en veilig 

Bas heeft vanaf het begin meegewerkt aan de ontwikkeling van Reppido. “Wat mij echt aanspreekt in Reppido is de visie achter het bedrijf. Ik ben van mening dat het belangrijk is om onze leefomgeving schoon en veilig te houden: voor nu en in de toekomst. Reppido zorgt ervoor dat iedereen eenvoudig een melding kan doen van een incident in de buitenruimte én dat de gemeente dit vervolgens ook snel kan oplossen zonder veel administratie. Zo brengt Reppido burgers en de overheid in contact met elkaar”.  

 

Genieten van muziek en sport 

Naast zijn werk is Bas een groot liefhebber van muziek. “Ik hou van muziek en met name van techno. Ik luister de hele dag door naar mijn favoriete DJ’s en vind het ook enorm gaaf om zelf achter de draaitafels te staan. Daarnaast zie je mij in het weekend vaak terug op het volleybalveld om wedstrijden te spelen met mijn team. Als laatste hou ik van het Bourgondische leven. Het liefste zit ik – wanneer de tijd het toelaat – de hele zomer op het terras samen met mijn vrienden en geniet ik daar van een heerlijk speciaal biertje”.  

 

Heb jij nog vragen aan Bas over Reppido? Stuur dan een mail naar info@reppido.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.