Over Reppido

Samen zorgen we voor een veilige en schone leefomgeving

Reppido is een digitale meldingenapplicatie die gemeenten, afvalverwerkers en andere organisaties helpt om meldingen over de openbare ruimte snel, goed en gestructureerd af te handelen. Met Reppido kun je het gehele meldingenproces volledig digitaal afhandelen. Van het maken van de melding door de burger tot aan het afhandelen van de melding door de medewerker van de organisatie. Met Reppido verbeter je de dienstverlening naar je burgers, kun je risico’s in het openbare ruimte beter beheersen én bespaar je kosten.

Maak kennis met het team van Reppido

Onderdeel van BeheerVisie

Reppido is onderdeel van BeheerVisie. BeheerVisie helpt gemeenten, waterschappen en andere overheidsorganisaties om meldingen en klachten over het openbaar domein af te handelen. Met MeldDesk is BeheerVisie marktleider op het gebied van efficiënt meldingenmanagement met meer dan 20 jaar ervaring.

MeldDesk is het informatiesysteem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen en klachten over het openbaar domein. Met de MeldDesk App krijgen medewerkers in de buitendienst en onderaannemers van de gemeente de melding toegewezen en kunnen zij deze wijzigen en afmelden via hun smartphone of tablet. Burgers of bedrijven kunnen met de MijnGemeente app een melding doorgeven, maar ook met webformulieren of via social media.

Ga naar de website van BeheerVisie

Meer weten of een gratis demo ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak